Nieuws

Syndix aan zee zoekt versterking! Voor de groei van ons kantoor zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker om samen met ons het kantoor verder uit te bouwen. Ben je een vlot persoon, die houdt van probleemoplossend denken en de nodige afwisseling in je takenpakket? Dan ben jij misschien wel dé nieuwe collega die we zoeken! Voor alle info, klik op onderstaande link. Misschien tot binnenkort?  

Lees meer...

De CIB studiedienst krijgt geregeld vragen over het plaatsen van rookmelders in de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen. Hoe zit de vork vandaag in de steel? En wat brengt de toekomst? Op 1 januari 2021 verandert er immers één en ander.

Lees meer...

Hervorming wet op de mede-eigendom vanaf 01/01/2019 Overzicht van de aanpassingen

Lees meer...

GDPR (General Data Protection Regulation) of in het Nederlands AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming

Lees meer...

Aantal syndici daalt verder, weldra knelpuntberoep Het aantal syndici in Vlaanderen en Brussel blijft stevig dalen en bijna 9 op 10 nieuwe stagiairs schrijft zich uitsluitend voor bemiddelingsactiviteiten in. Dat blijkt uit een analyse van de administratieve cijfers van de Nederlandstalige Uitvoerende Kamer tijdens het eerste kwartaal van 2016 ten opzichte van het eerste kwartaal van 2015...

Lees meer...